Hello and Assalamualaikum =] Welcome to my blog :] This blog best viewed with Google Chrome 17.0. Wassalam

Tuesday, January 18, 2011

15hb Muka Aku di BERITA HARIAN (^.^)"


Assalamualaikum..hehe..terima kasih kepada instrak :).

Aku rase SDSI tu da lame berlangsung, tahun lepas lg ceritanye. tapi tahun ni baru keluar paper. Tak sangka gambar aku repotr tu letak. untuk pengetahuan korng aku dalam pic ni bukan belakon eh, its real ok , kebetulan aku dok explain dia shoot pulak. Yang kesiannye kwn2 aku yg laen puas pose, tp picture ni je dia masukkan dalam berita harian ni..huhu jgn mara ye ;P

Hari-hari kita bekerja, Waktu bekerja hari-hari. If hari-hari aku masuk pepar, Lepas ni TAK de lah nak heran lagi...hahah..aku yang sedikit perasan :P

Sebelum aku tutup cerita ni, aku nk ucapkan tahniah kepada team MY1OS / FIMOS dan selamat maju jaya. Dan kepada team MPS juga, selamat bertugas dengan SeMaNgAt dan HaPpY AlWaYsss. n the last think, selamat belajar kepada alya [bergumbiralah kamu di jengke] ;P hehe

location picture: SDSI, MITC, Meleka :)

3 comments:

she rossi said...

da fofular la pulak. fewwwit! sign ckettt ;p

min redros said...

ouh..blh2..mai dtng umah mai..hehe ;P

she rossi said...

da sebumbung pun nih. bumbung istrak haha